1. importsource = "00029165-2009-09-Supl.txt"
Se encontraron 90 resultados.
Artículo:

Introduction to the symposium

Autor:

John D Fernstrom

Página:

705S

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)

Volúmen:

90

Número:

3 (S)

Periodo:

Septiembre 2009

ISSN:

00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology

SrcID:

00029165-2009-09-Supl.txt

  • Documento número 17848
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The gourmet ape: evolution and human food preferences

Autor:

John R Krebs

Página:

707S

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)

Volúmen:

90

Número:

3 (S)

Periodo:

Septiembre 2009

ISSN:

00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology

SrcID:

00029165-2009-09-Supl.txt

  • Documento número 17849
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Umami and the foods of classical antiquity

Autor:

Robert I Curtis

Página:

712S

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)

Volúmen:

90

Número:

3 (S)

Periodo:

Septiembre 2009

ISSN:

00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology

SrcID:

00029165-2009-09-Supl.txt

  • Documento número 17850
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Glutamate: from discovery as a food flavor to role as a basic taste (umami)

Autor:

Kenzo Kurihara

Página:

719S

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)

Volúmen:

90

Número:

3 (S)

Periodo:

Septiembre 2009

ISSN:

00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology

SrcID:

00029165-2009-09-Supl.txt

  • Documento número 17851
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Sensory and receptor responses to umami: an overview of pioneering work

Autor:

Gary K Beauchamp

Página:

723S

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)

Volúmen:

90

Número:

3 (S)

Periodo:

Septiembre 2009

ISSN:

00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology

SrcID:

00029165-2009-09-Supl.txt

  • Documento número 17852
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
  • Enlace directo